Доставка и рекламаци

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

След като в онлайн магазин ZaDreha постъпи поръчка от Потребител, Вие ще получите e-mail, след което ние се свързваме с вас, за да бъдат уточнени подробностите, ако има такива или по-спезиални изисквания на клиента и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма Ekont до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град.  Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента;

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок,ние се освобождаваме от задължението да изпълни заявената доставка.  

Вашата лична информация: име и фамилия,адрес,телефон, са ни необходими единствено и само за осъществяване на доставката, тези данни не се съхраняват от нас, освен с Ваше съгласие, и при последващо получаване на достъп до информацията за доставка,ако получателя не е възразил.

Стоките изпращани до вас, винаги са с опция "преглед".

ПОРЪЧКА - Уважаеми клиенти, ако не сте получили e-mail за потвърждение от нас на Вашата електронна поща,означава че при нас не е постъпила поръчка,моля не се колебайте да се свържете с нас, ако има таъв проблем!

Комбинирани поръчки

 Можете да направите и комбинирани поръчки, като в полето : "Добавете коментари към поръчката" , ни напишете: "КОМБИНИРАНИ ПОРЪЧКИ" и адреса за доставка. Комбинираните поръчки могат да се правят от различни клиентски профили, като при всяка покупка от профил е необходимо в полето "Добавете коментари към поръчката" , да ни напишете: "КОМБИНИРАНИ ПОРЪЧКИ" и адреса за доставка. Артикулите се изпращат заедно,на посоченият адрес. 

Доставката се извършва само до един адрес, като не могат да се посочват два или повече адреса, при направата на комбинирана поръчка. 

РЕКЛАМАЦИИ

 

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин zadreha.com, има право на рекламация ако има:

- констатирани липси

- дефекти на стоката; 

- несъответствие с обявения размер; 

- при транспортирането стоката е повредена; 

- не е спазен предварително уговорения срок за доставка;

Рекламация се прави до 14 (четиринадесет) работни дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят може да претендира да замени стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Ако потребителят желае да замени артикула с друг с по-ниска стойност му се връща разликата, по избран от него начин.

Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма, което е за сметка на потребителя.

Връщането се осъществява при следните условия:

- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

- Запазена оригинална опаковка и етикет.

- Артикулът е върнат на търговеца с опция преглед, за да се установят горе изброените условия

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

При замяна на стока транспортните разходи са за сметка ZaDreha.

 

КОНТАКТИ

0876 35 45 30 - Десислава Георгиева

e-mail: sales@zadreha.com

Избрани за вас

Най-харесвани !

Нови страхотни предложения!
 
Зимата идва, трябват ти нови обувки?? Puma Desierto са страхотни зимни обувки от LifeStyle серията на марката. Изработени от висококачествена естествена кожа и издръжлива грайферна подметка със специална форма за по-висока устойчивост върху хлъзгави повърхности. Безплатна доставка до офис на еконт!
ZaDreha.com
 
Изключително леки и удобни, с обувките Adidas Los Angeles ще се чувствате страхотно и ще изглеждате прекрасно. Със своя изчистен и елегантен дизайн, с този модел ще правите впечатление навсякъде. Изработени са от специални олекотени тъкани текстилни материали, за да може крака да диша. Безплатна доставка!
ZaDreha.com
 
Страхотна спортно-елегантна риза. Моделът е втален, идеално се съчетава както с дънки,така и с панталон. Безплатна доставка!
ZaDreha.com
Най нови