Политика за поверителност

Вашата лична информация: име и фамилия,адрес,телефон, са ни необходими единствено и само за осъществяване на доставката, тези данни не се съхраняват от нас, освен с Ваше съгласие, и при последващо получаване на достъп до информацията за доставка – (регистрация),ако получателя не е възразил, като пазим и защитаваме Вашите лични данни.

Предоставяйки Вашите лични данни, Вие давате съгласието си да използваме събраните данни, за да можем да изпълним поетите към Вас ангажименти и да Ви предоставим услугата, която очаквате.

Вашите данни са ни необходими поради следните причини:

Да създадем Вашия личен акаунт в zadreha.com  (Вашето име и Вашия имейл адрес)

Да обработим Вашите поръчки чрез нашите онлайн услуги (Вашето име, адрес, и банкови данни, при онлайн плащане)

Да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за статуса на доставка (на Вашия мобилен телефонен номер)

Да Ви изпратим оферти с маркетингови цели, като бюлетини и каталози (на Вашия имейл адрес)

Да се свържем с Вас в случай на проблеми с доставката на Вашите продукти (на телефонен номер,email адрес)

Да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за нови или променени услуги (на Вашия имейл адрес)

Да уведомим победителите в състезания, организирани онлайн (на Вашия имейл адрес, или телефонен номер)

Ще съхраняваме Вашите данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да Ви предоставим нашите услуги или колкото се изисква от закона. След това Вашите лични данни ще бъдат изтрити. Не можем да премахнем Вашите лични данни, когато съществува законово изискване за съхранение, като правила за счетоводна отчетност или когато съществуват други правни основания да се запазят данните, като продължаващи договорни взаимоотношения.

Как защитаваме Вашите данни?

Предприели сме технически и организационни мерки да защитим Вашите данни срещу загуба, манипулация, неоторизиран достъп и т.н. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с прогреса и развитието на технологиите. В zadreha.com ние защитаваме Вашите данни чрез използването на шифроване. Слой със защитени сокети (SSL) е функция, която шифрова цялата информация, изпращана между купувач и продавач.


Избрани за вас

Най-харесвани !

Нови страхотни предложения!
 
Зимата идва, трябват ти нови обувки?? Puma Desierto са страхотни зимни обувки от LifeStyle серията на марката. Изработени от висококачествена естествена кожа и издръжлива грайферна подметка със специална форма за по-висока устойчивост върху хлъзгави повърхности. Безплатна доставка до офис на еконт!
ZaDreha.com
 
Изключително леки и удобни, с обувките Adidas Los Angeles ще се чувствате страхотно и ще изглеждате прекрасно. Със своя изчистен и елегантен дизайн, с този модел ще правите впечатление навсякъде. Изработени са от специални олекотени тъкани текстилни материали, за да може крака да диша. Безплатна доставка!
ZaDreha.com
 
Страхотна спортно-елегантна риза. Моделът е втален, идеално се съчетава както с дънки,така и с панталон. Безплатна доставка!
ZaDreha.com
Най нови